Toilet ontstoppen

Een toilet ontstoppen kan noodzakelijk zijn als er een verstopping is ontstaan door doorgespoelde vochtige doekjes of een toilet blokje dat per ongeluk wordt doorgespoeld.

  • Vakmensen zijn snel ter plekke
  • Wij hanteren vaste tarieven
  • Professioneel gereedschap
  • Camera inspectie
  • 24 uur service
  • Inspectie en reparatie
  • Vervanging en aanleg
Toilet ontstoppen

Toilet verstopt? Wij lossen uw toilet verstopping op!

Wij zijn een allround rioolreinigingsbedrijf dat alle soorten riolen ontstopt. Ons doel is de verstopping in het toilet met de juiste middelen te ontstoppen en de afvoer te reinigen.

Toilet ontstoppen? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar!

Bij een verstopt toilet kunt u direct contact met ons opnemen want wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar! Een afspraak maken kan natuurlijk ook.

Grondige toilet afvoer analyse

Wij maken een grondige analyse van uw toilet afvoer. Is er meer aan de hand?Dan controleren wij, zo nodig, met camera-inspectie uw leidingsysteem op scheuren, breuken en eventuele bodemverzakkingen. Wij weten dan precies waar het herstel nodig is en herstellen, in overleg met u, de benodigde leidingen.

Onderhoud van uw riolering

Ook voor onderhoud van uw riolering bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen het onderhoud bij particulieren maar ook bij overheid, woningbouwverenigingen, het MKB en VVE.

Waardoor raakt het toilet verstopt?

Het is natuurlijk niet zo verwonderlijk dat de afvoer van een toilet af en toe verstopt raakt. Papier, vochtige doekjes, een doorgespoeld toilet blokje of iets anders dat in het toilet is gevallen hopen zich op in de afvoer en dan is het noodzakelijk om de afvoer zo snel mogelijk te (laten) ontstoppen.

Laat uw toilet ontstoppen door gediplomeerde vakmensen

Onze vakmensen analyseren eerst wat er aan de hand is en voeren dan terdege de werkzaamheden uit. Uitgezonderd bepaalde situaties gaan wij niet weg voordat uw toilet ontstopt is.

Wij controleren ook altijd nog of er andere oorzaken zijn van een verstopt toilet en adviseren u dan over de mogelijkheden.

Andere oorzaken toilet/riool verstopping

Een rioolverstopping is gewoonweg een blokkade in het rioleringssysteem van uw huis. Elke kraan in huis (douche, ligbad, toilet, keuken) hebben allemaal een eigen afvoer op het centrale rioleringssysteem.

Buiten het toilet en keuken om zijn douche en bad vaak de boosdoener door resten van haar die we vaak aantreffen in de afvoer. Een verstopping ontstaat meestal door bijvoorbeeld vet- voedsel- en haar die met het water door de afvoer een weg proberen te vinden naar het rioleringssysteem.

Verstopping van het riool kan ook veroorzaakt worden door bodemdaling of scheuren in de leidingen.

24/7 bereikbaar

Als u een verstopping heeft dan wilt u natuurlijk niet te lang wachten. Wij staan 24/7 ter uw beschikking

Camera inspectie

Door middel van camerainspectie kan elke ontstopping in een zeer snelle tijd gerealiseerd worden

Vast tarief

Door onze vaste tarieven komt u nooit voor verassingen te staan. Kortom: eerlijke afspraken en snelle service