Keuken afvoer ontstoppen

Een keuken afvoer ontstoppen is nodig als er een verstopping is ontstaan door doorgespoelde viezigheid, vet, etensresten, keukenpapier of zelfs tandpasta.

  • Vakmensen zijn snel ter plekke
  • Wij hanteren vaste tarieven
  • Professioneel gereedschap
  • Camera inspectie
  • 24 uur service
  • Inspectie en reparatie
  • Vervanging en aanleg
Keukenafvoer ontstoppen

Keuken afvoer verstopt? Wij lossen uw keuken afvoer verstopping op!

Wij zijn een allround rioolreinigingsbedrijf dat alle soorten riolen ontstopt. Ons doel is de verstopping van de keuken afvoer met de juiste middelen te ontstoppen en de keuken afvoer te reinigen.

Keuken afvoer ontstoppen? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar!

Bij een verstopte keuken afvoer kunt u direct contact met ons opnemen want wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar! Een afspraak maken kan natuurlijk ook.

Grondige keuken afvoer analyse

Wij maken een grondige analyse van uw keuken afvoer. Is er meer aan de hand?Dan controleren wij, zo nodig, met camera-inspectie uw leidingsysteem op scheuren, breuken en eventuele bodemverzakkingen. Wij weten dan precies waar het herstel nodig is en herstellen, in overleg met u, de benodigde leidingen.

Onderhoud van uw riolering

Ook voor onderhoud van uw riolering bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen het onderhoud bij particulieren maar ook bij overheid, woningbouwverenigingen, het MKB en VVE.

Waardoor raakt een keuken afvoer verstopt?

Het is natuurlijk niet zo verwonderlijk dat de keuken afvoer af en toe verstopt raakt. Dat kan door doorgespoelde viezigheid, vet, etensresten, keukenpapier of zelfs tandpasta.

Het is dan noodzakelijk om de keuken afvoer zo snel mogelijk te (laten) ontstoppen.

Laat uw keuken afvoer ontstoppen door gediplomeerde vakmensen

Onze vakmensen analyseren eerst wat er aan de hand is en voeren dan terdege de werkzaamheden uit. Uitgezonderd bepaalde situaties gaan wij niet weg voordat uw afvoer ontstopt is.

Wij controleren ook altijd nog of er andere oorzaken zijn van een verstopte keuken afvoer en adviseren u dan over de mogelijkheden.

Andere oorzaken keuken afvoer/riool verstopping

Een rioolverstopping is gewoonweg een blokkade in het rioleringssysteem van uw huis. Elke kraan in huis (douche, ligbad, toilet, keuken) hebben allemaal een eigen afvoer op het centrale rioleringssysteem.

Buiten het toilet en keuken om zijn douche en bad vaak de boosdoener door resten van haar die we vaak aantreffen in de afvoer. Een verstopping ontstaat meestal door bijvoorbeeld vet- voedsel- en haar die met het water door de afvoer een weg proberen te vinden naar het rioleringssysteem.

Verstopping van het riool kan ook veroorzaakt worden door bodemdaling of scheuren in de leidingen.

24/7 bereikbaar

Als u een verstopping heeft dan wilt u natuurlijk niet te lang wachten. Wij staan 24/7 ter uw beschikking

Camera inspectie

Door middel van camerainspectie kan elke ontstopping in een zeer snelle tijd gerealiseerd worden

Vast tarief

Door onze vaste tarieven komt u nooit voor verassingen te staan. Kortom: eerlijke afspraken en snelle service